Zoete aardappel nacho’s

Deze heerlijke nacho's recept, combineert smaken op een unieke wijze. nacho's en zoete aardappelen gaan van nature uitstekend samen, peper en zout maken dit recept tot een totaal ander gerecht dan wat je gewend bent. De lekkere smaak van de nacho's en de aardappelen, in combinatie met het smaak van de peper, geven absoluut verdieping aan dit gerecht.

Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

Zoete aardappel nacho’s

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 180 graden.

  2. Was de zoete aardappels en snijd ze met een kaasschaaf in plakjes.

  3. Verdeel de plakjes over de bakplaat en voeg wat paprikapoeder en cayennepoeder.

  4. Zet de plaat 7 minuten in de oven. Haal hem er dan weer uit, draai de plakjes zoete aardappel om en zet hem nog eens 5 minuten in de oven. Serveren mag met wat knoflooksaus.

  5. Haal de bakplaat er dan nog een keer uit en verdeel de pulled chicken en de cheddar kaas over de nacho’s.

  6. Zet de plaat nog 2-3 minuutjes terug in de oven totdat de kaas is gesmolten.

  7. Leg het vel bakpapier met de nacho’s erop,voeg wat peper en zout bij. Voorzichtig op een serveerplankje. Eetsmakelijk.

Meer recepten

Pasta salade
Zoete aardappel nacho’s
Meer Informatie
Pompoen soep
Zoete aardappelsoep
Meer Informatie
Pompoentaart met pecannoten
Zoete aardappel puree
Meer Informatie
Pompoen ovenschotel
Zoete aardappel oven
Meer Informatie

Social Media