Taco's met zoete aardappel

Heerlijke taco's. Zoals u misschien al de smaak weet van taco's. Deze gerecht is nog lekkerder en gezonder omdat wij in dit recept extra ingredienten voor u hebben toegevoegd zodat de smaak nog lekkerder en gezonder wordt. Haal je ingredienten en aan de salg voor een heerlijke gerecht.

Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

Taco's met zoete aardappel

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de zoete aardappel in kleine blokjes en meng ze met olijfolie, komijn, paprikapoeder, peper en zout.

  2. Verdeel daarna over een bakplaat met bakpapier en zet 17 minuten in de oven. Doe ondertussen het gehakt in de pan. Voeg de mais toe en de tomatensaus.

  3. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaatjes en avocado in blokjes. Haal de zoete aardappel uit de oven en bak ook de taco’s af.

  4. Vul de taco’s met zoete aardappel, gehaktmengsel en tomaatjes.

  5. Leg ze met de bovenzijde naar boven in een ovenschaal en bestrooi met kaas.

  6. Zet nog 3 minuutjes in de oven tot de kaas iets gesmolten is. Meng de zure room met het limoensap.

  7. Garneer de taco’s met de stukjes avocado en de zure room.

Meer recepten

Pasta salade
Zoete aardappel nacho’s
Meer Informatie
Pompoen soep
Zoete aardappelsoep
Meer Informatie
Pompoentaart met pecannoten
Zoete aardappel puree
Meer Informatie
Pompoen ovenschotel
Zoete aardappel oven
Meer Informatie

Social Media